Skip to main content

Történetem

Kislány koromban többször elkísértem Édesanyámat kozmetikushoz, ahol láttam, ahogy a hölgyek, édesanyák szépülnek. 13 éves voltam, mikor elköltöztünk, így anyukám új kozmetikát keresett. Elvitt magával, beléptünk a kis szalonba, és ott valami történt… Egy pillanatnyi csoda… Végtelen nyugalom, öröm, meghittség és szeretet lengte be a szobát.

Ez volt az a pillanat, érzés, ami évekig, sőt évtizedekig velem maradt. Tudtam, hogy dolgunk van egymással.

Az élet más területre sodort, de az érzés mindvégig elkísért.

Így végtelenül hálás vagyok, hogy 44 évesen, több, mint 20 évnyi multi cégnél eltöltött sikeres karrier után visszakanyarodhattam az álmom megvalósításához, és megnyithattam saját kozmetikámat, ahol önmagam lehetek, azzal foglalkozhatom, ami boldoggá tesz, hogy megadhatom mások számára is azt a csodát, amit én akkor átélhettem.

"A TESTEN ÁT A LÉLEKIG, A LÉLEKTŐL A BŐRIG HATNAK."

2010-ben végeztem kozmetikusként, majd Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémián folytattam tudásom fejlesztését, ahol sikeresen megszereztem az okleveles szépségterapeuta képesítést. Folyamatosan bővítem szépségterapeuta ismereteim, valamint részt veszek aromaterapeuta képzéseken a Panarom Aromaterapeuta Intézetben.

Adrienne Feller professzionális kozmetikumai magával ragadtak kimagasló minőségükkel, illóolajai azonnal beszippantották a lelkem.

Itt találkoztam Adrienne Feller és Tobai Ágotának azzal a szemléletével, hozzáállásával, végtelen szakmai alázatával, és nem utolsó sorban az emberek iránt érzett szeretetével, és figyelmével, amit a mai világban úgy hiányolunk, és amire mindannyian vágyunk.

Kezeléseim minden esetben személyre szabottak, holisztikus szemléletűek,

Adrienne Feller metódussal, 100%-os tisztaságú illóolajokkal, hidegen sajtolt növényi olajokkal, virágesszenciákkal kiegészítve nyújtom, mely olyan szintre juttatja el a vendéget, ahol már nem csak a bőrt, de a lelket is megérintjük.