Skip to main content

A szalon

A szalon nem egy hagyományos kozmetika, annál sokkal több, aroma- és szépségterápia. Egy kicsiny, de különleges világ, ahol az illatok azonnal rabul ejtenek, ahol a harmónia a luxus és exkluzív környezettel találkozik. Itt átadhatod a tested és lelked a teljes megújulásnak.

A hely, ahol nem csak a bőröd, de a lelked is megszépül

a hely, ahol a nőiességed szabadon szárnyalhat és ahol békére találsz. Ide jó megérkezni és visszatérni. Egy hely Szentendrén, ahol csak a vendég számít. Itt meghittség, empátia, maximális odaadás és szakértelem vár mindenkit.

“A szépségterápia felülemelkedik a hagyományos kozmetikán. A szépségterápia egy olyan komplex kezelési protokoll, amely nemcsak a bőrön megfigyelhető tüneteket, hanem annak fizikai és lelki eredőjét is kezeli.”

Adrienne Feller

Filozófiám

„A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése. „- Adrienne Feller

Célom, hogy segítsek minden vendégemből előhívni a benne rejlő harmóniát, hogy ezáltal megőrizzük bőre természetes szépségét és fiatalságát.  Az aroma- és szépségterápián keresztül nem csak a bőrrel foglalkozunk, hanem a kibillent testi funkciók visszaállítást is célul tűzzük ki.

A természetben minden megtalálható, amire szükségünk van! A természet egy tökéltesen megalkotott ökológiai csoda, amely teljes harmóniában működik, minden élőlénynek biztosít mindent, amire szüksége van.

Hiszek abban, hogy a természet adta kincseknek, illóolajoknak, eszenciáknak, rügykivonatoknak mindennapi életünkbe való beépülése, valamint az egészséges életmóddal való elköteleződéssel egy olyan kalandba vághatunk bele, amelynek jótékony hatásait minden nap átélhetjük és egész életünkön át elkísérnek.

Kreatív kozmetika

Mivel az Ember individuum, ezért a termékek és kezelési programok nem csak az egyén bőrének igényeire, de a lelke rezdülésére is figyelemmel van és e szerint lettek kialakítva mind a kozmetikumok, mint a kezelésekben lévő egyes folyamatokat. Ez a Kreatív Kozmetika lényege.

ADRIENNE FELLER Metódus

“Minden termékünkkel a természethez szeretnénk közelebb kerülni, és csak a természet tiszta forrásait igénybe venni” – Adrienne Feller

Mindannyian hozunk magunkkal egy lelki habitust, amihez jár egy külső köpeny. Ez a bőrünk. Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek rajta. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz. Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok.

A 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. A termékek egyedisége, hogy természetes, bio alapanyagokból készülnek, felhasználva a világhírű magyar termálvíz erejét, melynek különlegességét az ásványok (magnézium, nátrium, kalcium, lítium, foszfor) aránya adja.

Szépségterápia

A szépségterápia más, mint a hagyományos kozmetika. A szépségterápia azon túl, hogy alaposan megvizsgálja a bőr állapotát, megfigyeli azokat az üzeneteket hordozó jeleket, melyek az arcon találhatóak, illetve felméri az általános egészségi és lelki állapotot. Mindezek figyelembevételével egy olyan komplex kezelési protokoll állítható össze, amely nemcsak a bőrön megfigyelhető tüneteket, hanem annak fizikai és lelki eredőjét is kezeli. A természetes kozmetikumokat felhasználó szépségterápia nem tüneti kezelés, annál sokkal több: segít önmagunk jobb megismerésében, terheink feltárásában és azok feloldásában egyaránt. Ez a kezelési programok alappillére.

ADRIENNE FELLER termékek

Az ADRIENNE FELLER kozmetikumok egyedi, luxusminőségű, természetes, bio összetevőkből álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre. A termékek tartalmaznak hazai gyógynövényeket, növényi extraktumokat, prémium minőségű olajokat, illóolajokat és virágesszenciákat. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek. Az illóolajok ezen minősége képes az ember lelkével együtt rezonálni és tereket megnyitni.

Az ADRIENNE FELLER termékek mögött több évtizedes szakmai tapasztalat, a minőség és az ember iránti elköteleződés áll. A termékek, melyek különleges összetételüknek köszönhetően egyedülálló módon táplálják, regenerálják, fiatalítják a bőrt, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait és harmonizálóan hatnak a lélekre.

Az ADRIENNE FELLER termékek megalkotásánál nemcsak az volt fontos, hogy a természet kincseit felhasználó natúrkozmetikumokkal a bőr állapota javuljon, hanem a termékkel cél volt a lélek megszólítása is. Az Adrienne Feller természetes kozmetikumok könnyedén beépülnek a bőrbe és a sejtekbe, és éltető erővel töltik fel azt. Ezen felül a különböző rezgést és információt hordozó illóolajok, növényi olajok és növényi kivonatok a lelket is harmóniába hozzák, feloldják bennünk a blokkokat, feszültségeket, és így elősegítik az egész fizikai szervezet egészséges működését, amely aztán a bőrünkön is megjelenik majd.

Az ADRIENNE FELLER termékek egyedisége:

 • Bio alapanyagok
 • Minerális bőrfeszesítés a magyar termálvízzel
 • Prémium minőségű aktív illóolajok
 • Vitaminokban és nyomelemekben gazdag hidegen préselt növényi olajok
 • Pannonessence – 7 magyar gyógynövény különleges ereje minden termékben
 • 100% vegán
 • Parabénmentes, szintetikus összetevő mentes
 • Magas hatásfokú prémium minőségű szépségápolás

A minőségi vegán alapanyagok és az illóolajok mellett különleges jelentőséget tulajdonítunk az érintésnek, az érintés minőségének és módjának, mely támogatja az elengedési és gyógyulási folyamatokat, ezáltal őrizve a szépséget.

Alapelvünk a szakmai felkészültség és a természettel való harmónia megteremtése. Kifogástalan minőség, a természet és az illóolajok erejébe vetett hit, 20 éves szakmai tapasztalat, emberközpontúság – ezek az értékek állnak termékeink megalkotása mögött.

Hisszük, hogy élethelyzettől, kortól és nemtől függetlenül csak a legnemesebb, színtiszta, növényi hatóanyagokat használhatjuk bőrünk ápolására, szépítésére. Ebben nem lehet kompromisszum.

Szalon etikett

Nyitvatartás:

Bejelentkezés alapján

Minden vendégem, aki a szalonomba bejelentkezik és igénybe vesz bármilyen szolgáltatást, tudomásul veszi, elfogadja és betartja a fenti házirendet.

Bejelentkezés, időpontfoglalás

Vendégeimet előzetes időpontegyeztetés után (telefonon, személyesen, online)
tudom fogadni. Munka közben a telefont nem tudom felvenni, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint szabad vagyok, keresni foglak.

Érkezés

Kérlek, érkezz időben, néhány perccel korábban, hogy te is rá tudj hangolódni a
kezelésre. Késés esetén kérlek telefonálj, értesíts! Késés esetén a kezelésre szánt időtartam rövidül le, tiszteletben tartva a következő vendég idejét. Ilyen esetben az eredetileg foglalt szolgáltatás ára kerül felszámításra.

Betegség

A szakma protokollja szerint csak egészséges vendég szolgálható ki, tehát a bőrön lévő bármilyen fertőző elváltozás, vagy lázas-megfázásos állapot, szemet érintő betegség esetén nem végezhető el kozmetikai kezelés. Kérlek, a betegséged mihamarabb jelzed felém, és keresünk egy másik időpontot !

Időpont lemondása

Díjmentesen lemondható, áthelyezhető a foglalás, amennyiben az a foglalt időpont előtt minimum 12 órával történik. 12 órán belüli lemondás, időpont módosítás, vagy meg nem jelenés esetén az elmaradt foglalt szolgáltatás teljes ára kerül felszámításra a következő alkalommal. Amennyiben betegségből adódóan kell lemondani az időpontot eltekintek a felártól évi egy alkalommal.

Kezelési protokoll

Bejelentkezéskor minden esetben elkérem a telefonos elérhetőséged, illetve
megbeszéljük, hogy mire szeretnél időpontot kérni.  Amikor megérkezel hozzám:

 • Bejáratnál köszöntelek, ott lesz lehetőséged a kinti cipődet benti papucsra cserélni, kabátot, táskát elhelyezni.
 • Bemutatom az általam használt natúrkozmetikai termékcsaládot,
  ismertetem a holisztikus kozmetika előnyeit, valamint az alkalmazott
  Adrienne Feller metódus lényegét.
 • Arckezelések esetén minden esetben először „megismerkedek” a
  bőröddel, holisztikus bőrdiagnosztika keretén belül.
 • A kezelések alatt megkérlek, hogy mobiltelefonodat ne használd, némítsd le, én is így teszek. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban tudjál ellazulni és feltöltődni, a kezelés alatt én csöndben leszek. Természetesen, ha közben kérdésed van, vagy jelezni szeretnél számomra valamit, akkor azt szívesen veszem.
 • Kezelésre amennyiben lehet, smink nélkül érkezz.
 • A kezelés után otthoni ápolási javaslatot fogok neked adni, hogy bőröd a kezelés után is jól érezze magát.

Fizetés

Fizetési lehetőségek: Készpénz, bankkártya, azonnali átutalás, általam kiállított
ajándékutalvány

Köszönöm az együttműködésedet!